Koolhydraten normaal

Koolhydraten wel of niet eten? De ene wetenschapper zegt zus, de opgeleide arts zegt zo. Wat moet je nu? We weten het niet meer, omdat we te veel vertrouwen op die, die menen het te weten, want zij hebben er voor doorgeleerd. En daar ligt nu onze valkuil, we laten ons lam slaan, zonder zelf erbij na te gaan denken. 

Koolhydraten heb je gewoon nodig, het is de brandstof van ons lichaam, alleen zijn we hierin een beetje van het padje afgeraakt, we nemen te veel koolhydraten, maar ook weer te weinig. Dat is gek.

Wat de geleerde je niet vertellen bij het zogenaamde koolhydraten arm dieet wat vele toch afkeurend afwijzen, is dat we eigenlijk de koolhydraten uit onze verse groente/fruit/kruiden en specerij moeten halen. Koolhydraat normaal noem ik het maar, van deze soort koolhydraat krijgen we te weinig binnen, zeg nu zelf eet jij 500 gram groente per dag?

Natuurlijk niet, je eet koolhydraten en koolhydraten o ja en koolhydraten, maar dan in de vorm van, brood, aardappelen, rijst, pasta, pizza, fastfood enz, de abnormale koolhydraat wat ons dik maakt, maar ook ziek. Uhh hier hoor ik de geleerde niet over, wat dit voor een effect heeft op bijv. je organen met name onze darmen, want daar begint de shit. Als het daar fout gaat, dan berg je maar.

Ook aten we vroeger warm ipv in de avond, toen niet zo gek, daarna moesten we weer hard aan het werk, lichamelijk arbeid verrichten. Met met de komst van de industriële revolutie, waar machine de mankracht overnam, viel dat meer weg en door de werkdruk is de warme middagmaal naar de avond gegaan, waar we dan niet meer de koolhydraten zullen verbranden. Vaak ook nog een snelle hap omdat vele huisgezinnen 2 verdieners zijn.

Er is niks mis met een koolhydraat arm dieet, ik noem het meer een koolhydraat normaal eetplan.
We zijn anders gaan eten met de komst van de landbouw, in het begin ging dat nog prima. Maar in deze moderne wereld zijn we totaal van het padje af geraakt, zieker met name chronisch ziek dan ooit.

Hoe komt dat nu denkt u?
Stap nu nog over op een Natuurlijk Normaal eetplan, als u uw kwaliteit van leven wilt verbeteren.