Frisdrank wordt light voor uw portemonnee als het aan de overheid ligt.

Dat is toch gek, frisdranken die minder suiker bevatten worden als het aan de overheid ligt goedkoper dan frisdranken met suiker! Dit bewijs weer eens hoe onkundig en onnadenkend ze denken. Niet wetend hoe jouw lichaam functioneert, of zou Unilever hier ook een vinger bij in de suiker hebben?

Laat ik u even opfrissen wat light frisdrank met uw lichaam doet, of beter hoe reageert uw lichaam hierop?

Wil men minder suiker, zijn we geneigd over te stappen op synthetische zoetstoffen, de marketingtruc van de 21ste eeuw! en dat terwijl ze geen enkele bijdragen leveren aan gewichtsverlies, die zero en light frisdranken/producten.

Hoe kan dat nu? Nou simpel, ze zijn zoet dat zeker en bevatten geen calorieën, joepie toch? Nou nee want daar zit ut um nou in, dit brengt juist juist lichaam in de war. Hoezo? nou je lichaam verwacht bij het eten van zoet daar energie (calorie) uit te halen om optimaal te kunnen functioneren en ja dat lukt niet bij light/zero/zoetstoffen en dat zorgt er dan weer voor dat je niet verzadigd raakt en dus eerder weer gaat eten, sterker nog snaai aanvallen krijgt.

Bron Oscar Helm:
Feit is dat in een 14-jarig onderzoek kwam naar voren dat de kans op diabetes meer stijgt bij light frisdranken dan bij een normale suiker variant. In dat onderzoek steeg de kans op diabetes met 33% als je iedere dag 1 glas light frisdrank nuttigt.

In een ander onderzoek stond het dagelijks drinken van light frisdranken in verband met 67% meer kans op diabetes.

Dit geeft mij weer te denken waarom de overheid het kabinet Rutte dit wilt? Wie wordt hier beter? Terwijl ze ook nog eens de BTW op groente en fruit omhoog gaan doen. Het ergste vind ik dat de regering/overheid hiermee junkfood promoot. Geeft mij toch te denken en u? Economie gaat voor op welzijn van de mens!

Laat u niet misleiden door reguliere media, doktoren/professoren en instantie zoals bijv. onze overheid en voedingscentrum. In Nederland lopen we vaak een decennium achter op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Of ze geven vaak halve informatie en laten belangrijke details achter, scheren iedereen over 1 kam. Bovenstaande over frisdranken bewijst het maar weer eens. Wie frist hier nu van op?

Lees ook;
Light producten is dood voedsel (bron)
Genetische manipulatie van voeding (bron)


Een frisse groet Jolanda
Adviseren praktijk Natuurlijk Normaal

Reacties