Media zet aanval in op Vitamine C bij Coranavirus

Natuurlijk zetten zij de aanval in, het levert de farmacie niets op!!
Ook door gebrek aan kennis en onwetendheid uit het verleden. Dit bewijst maar weer hoe ver we van de natuur zijn verwijderd!

Het bewijs dat het wel degelijk resultaat heeft leest u hieronden

Media-aanval op vitamine C-behandeling bij COVID-19 Coronavirus

Vitamine C is een bewezen, sterk antiviraal middel
Door: Andrew W. Saul, hoofdredacteur Orthomolecular Medicine News Service (OMNS), 1 maart 2020
Vertaling u aangeboden door:ORTHOmagazine (tijdschrift voor professionals)en Fit met Voeding (publiekstijdschrift)
Vitamine C wordt reeds gebruikt bij de preventie en behandeling van COVID-19 in China en Korea, met goed resultaat.
Hierbij een geverifieerde, officiële verklaring van het Xi’an Jiaotong University Second Hospital in China
“Op de middag van 20 februari 2020 herstelden nog eens vier patiënten van de C10 West Ward van Tongji Hospital met een ernstige pneumonie ten gevolge van het coronavirus. Eerder werden acht patiënten ontslagen uit het ziekenhuis … toediening van een hoge dosis vitamine C resulteerde in goede resultaten bij de klinische toepassing. Wij geloven dat bij patiënten met ernstige pneumonie en voor ernstig zieke patiënten de vitamine C-behandeling zo snel mogelijk na opname moet worden gestart. Talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat de dosis veel te maken heeft met het effect van de behandeling. Toediening van hooggedoseerde vitamine C verbetert niet alleen de antivirale werking, maar nog belangrijker: het kan acute longbeschadiging (ALI) en acute ademnood (ARDS) voorkomen en behandelen.”

Hierbij een verslag van Korea
“In mijn ziekenhuis in Daegu, Zuid-Korea, gebruiken alle intramurale patiënten en personeelsleden sinds vorige week oraal vitamine C. Sommige mensen hadden deze week milde koorts, hoofdpijn en hoesten. Diegenen met symptomen kregen intraveneus 30.000 mg vitamine C toegediend. Sommige mensen werden na ongeveer twee dagen beter en bij de meeste personen waren de symptomen na de injectie verdwenen.” (Hyoungjoo Shin, M.D.)
Er worden momenteel in China drie onderzoeken uitgevoerd naar de toepassing van hoge dosissen intraveneus vitamine C. Er zijn letterlijk vrachtwagenladingen (tonnen) vitamine C naar Wuhan verzonden. Hierbij een verslag van een arts in China:
“We moeten heel snel een bericht de wereld inzenden: Vitamine C (in een lage of hoge dosis) is onschadelijk en is een van de weinige – zo niet het enige – middel dat in staat is een COVID-19 infectie te voorkomen en te behandelen. Het wordt tijd dat wij – artsen en wetenschappers – het leven van patiënten voorop stellen. (Richard Z. Cheng, MD, PhD, International Vitamin C China Epidemic Medical Support Team Leader).
In de media verschijnen echter valse berichten waarin gewaarschuwd wordt voor megadosissen vitamine C. Middels deze tactiek wordt de waarheid genegeerd dat zelfs een lage dosis vitamine C symptomen en sterftecijfers kan verminderen. Voorstanders van vitamine C zijn ervaren, gecertificeerde artsen die op de hoogte zijn van de laatste stand van de wetenschap. Hieronder een klein overzicht van wetenschappelijke publicaties:
  • Zelfs lage dosissen vitamine C kunnen het sterfterisico van ernstig zieken verkleinen [Hunt C et al. Int J Vitam Nutr Res 1994;64:212-19]
  • Kinderen met een virale longontsteking hebben een kleinere sterftekans wanneer ze behandeld worden met vitamine C [Ren Shiguang et al. Hebei Medicine 1978,4:1-3]
  • Een matige dosis vitamine C verkort de opnameduur op een intensive-care afdeling met 97% bij een subpopulatie van 1766 patiënten [Hemilä H, Chalker E. Nutrients. 2019 Mar 27;11:4]
  • Suppletie met 200 mg vitamine C kan de ziekteduur bij kinderen met een ernstige longontsteking verkorten en verbetert binnen een dag de zuurstofsaturatie [Khan IM et al. J Rawalpindi Med Coll (JRMC); 2014;18(1):55-57]
Tekst in het Engels

#Coronavirus, #antiviraal, #media 

Reacties