Het nationaal kanker instituut in Amerika zet in op vitamine C in de strijd tegen Corona


Bovenstaande filmpje is een leuk filmpje om te kijken; over preventie primair van vitamine C, D3, zink, en een methode van preventie bij het voorkomen van infectie. Ook vitamine D wordt benoemd, kies dan wel voor de vloeibare vorm D3 liefst samen met K2

Veel van mijn cliënte vertrouwen meer op de OERkracht van Vitamine C dan op een vaccin. Zeker in het begin van zo een vaccin, succes is niet gegarandeerd. Ook de bijwerkingen kunnen niet gering zijn, denk hierbij aan het vaccin tegen de Mexicaanse griep, daar hielden volwassen, maar ook kinderen een slaapziekte  aan over. Eerst maar de kinderziektes eruit. Dan nog maar eerst zien of het effect heeft op het coronavirus, zeker op langer termijn. Want persoonlijk vind ik, dit coronavirus, onberekenbaar en ons te slim af is. Dus laten we ons koppie er zelf ook goed bijhouden en ons zelfdenkend vermogen ook laten werken en niet al te veel inzetten op blindelings vertrouwen. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen vaccineren, wel tegen over vaccineren. We hebben ook nog een zelfgenezend vermogen, schijnbaar zijn we dit uit het oog verloren.

Als het ook al topsporters flink pakt....... Maar ja, topsport is dan ook een overdrive voor het lichaam, daar kun je over gaan nadenken ;-). Denk dat menig (regulier) deskundige, zich toch flink heeft vergist, in het coronavirus. Al te denken aan de immuniteit, dit virus doet net effe anders dan de andere virussen..... Zo wordt een partner ernstig ziek, en de man of vrouw wie naast de persoon slaapt, wordt totaal niet ziek. Had naderhand ook geen anti stoffen in het lichaam, de persoon die zwaar ziek was wel........ tja.....

Als ze mensen gaan testen op corona en antistoffen etc. Dan hoop ik ook dat het verder gaat dan dat. Ze ook gaan onderzoeken hoe iemands zijn leefstijl is. Want iemand die (dagelijks) sport of aan zijn conditie werkt, wil nog niet zeggen dat men ook gezond eet, toch? En dan bedoel ik niet zoals onze (schiet) schijf van 5 ons voorhoudt. Ik doel dan op de OERschijf 

Lieve lezer, blijf gezond, houd je gezond, eet je gezond.

Hieronder vind u de laatste berichten over Corona en de inzet van Vitamine C.
Bron: Dr. Gert Schuitemaker.


Het nationaal kanker instituut in Amerika zet in op vitamine C. Dr. Richard Cheng, gaf op 8 april 2020 een presentatie over Vitamine C en COVID-19. Cheng is orthomoleculair arts die de effecten van vitamine C bij Corona/COVID-19 in China wereldkundig maakte. Dr.Cheng is te zien en te horen op vimeo en ook op Youtube, waar CGTN's Mike Walter op 4 april 2020 in gesprek gaat met Dr. Richard Cheng over de behandeling van patienten met Vitamine C in China.

Feiten over vitamine C bij Corona/COVID-19 op een rij, tot en met 18 april 2020.
Eerst in Nederland
Ook in Nederland passen artsen op de Intensive Care de laatste jaren intraveneus vitamine C toe bij hun patiënten met sepsis. Zoals in het Radboudumc (Nijmegen) op de IC-afdeling van prof. Hans van der Hoeven. In een interview aan het dagblad De Gelderlander (19 oktober 2019) merkte hij op: ‘Ziekenhuizen onnodig voorzichtig met toedienen van vitamine C’.

Vitamine C op Intensive Care
Corona/COVID-19 is een vorm van sepsis (bloedinfectie), namelijk een virale infectie. In 2017 publiceerde een IC-team onder leiding van prof. Paul Marik (VS) resultaten van een studie op hun Intensive Care afdeling. ORTHOmoleculair magazine berichtte erover in 2017.
Vijfmaal grotere kans op overleving
Sepsis (bloedvergiftiging) en septische shock zijn levensbedreigende aandoeningen. Ze zijn de meest voorkomende doodsoorzaak op de intensive care. Dr. Paul Marik in de Verenigde Staten besloot om patiënten te behandelen met intraveneuze vitamine C (IV-C).

Vandaag bereikten mij vanuit de Verenigde Staten twee berichten over vitamine C bij Corona/COVID-19. Beide berichten waren afkomstig van Intensive Care afdelingen, één vanuit Seattle (Washington State) en de ander vanuit Houston (Texas).
Local hospital using experimental drug treatment in hopes of saving lives of COVID-19 patients
Een televisiereportage van KPR-Channel
Houston (16 april, 2020; duurt 6:08 min)

Reacties