Deze adviezen dienen om weerstand te bieden tegen corona, Weerstand van binnenuit.

 Een prachtig video pleidooi van Richard de Leth, eindelijk iemand die zijn mensbrein erbij houd en geen verdeeldheid zaait en zeurt, maar de mensheid oproept en advies geeft, 👏🙏🏻. Zou zeggen, bekijk zijn boodschap. Ook onze politiek, Mark Rutte, RIVM, GGD en de gehele reguliere zorg. 

We zijn in de ban van het coronavirus het houdt ons allemaal bezig. Het werkt echt niet voor je door alle regels tegen te werken. Die weerstand werkt juist tegen je. Richard verteld je welke weerstand VOOR jouw wel kan gaan werken. 

Richard zegt ook:

Deze adviezen dienen om het virus weerstand te bieden. Weerstand van buitenaf. Als aanvulling hierop wil ik het belang van weerstand van binnenuit onder de aandacht brengen.

Deze video is met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt en heeft als doel om bruggen te bouwen als aanvulling op de huidige maatregelen in plaats van om verdeeldheid te zaaien. Het is mijn wens dat iedereen deze essentiële gezondheidsinformatie krijgt. Voel je daarom vrij om deze video te delen en te verspreiden: zo werken we samen aan een bewuster en gezonder Nederland .

Mooi gesproken Richard de Leth . 

Wil je de video boodschap lezen, klik hier

 #Richardedeleth, 💚 

Reacties