Kwantumlichaam wat is dat?

Uit het boek " Ontheemde zielen ontwaken", las ik een stuk over ons kwantum lichaam. Inmiddels heb ik geleerd dat, tekens in je leven niet voor niets zijn. Je kan er voor kiezen ze te negeren, maar beter is om ze te aanvaarden. Zo vond ik het een teken, toen ik las over het Kwantum lichaam. 

Dr. Deepak Chopra , zoon van een cardioloog, is ook arts en heeft zich gespecialiseerd als internist en endocrinoloog. Geboren en getogen in India, volgde zijn medische opleiding in de Verenigde Staten. In zijn boek ‘Quantum Healing, exploring the frontiers of mind/body medicine’ gaat  Dr. Chopra in op de relatie tussen de kwantumfysica en de Ayurveda. Volgens Dr. Deepak Chopra spelen onze diepste gedachten en gevoelens een belangrijke rol bij de genezing van een patiënt zou bidden dus echt helpen lees het hier 👉 Gebed en meditatie.

Het lichaam vervangt voortdurend iedere atoom in iedere cel. In een jaar tijd wordt zo het hele lichaam, volledig hernieuwd en elk atoom in iedere cel wordt hierbij vervangen. De vraag rijst dan ook, wat die tumor toch op zijn plek houdt, terwijl het hele lichaam ieder jaar herbouwd wordt? We weten dat wanneer we bijvoorbeeld een virus in ons lichaam ontvangen, het lichaam in de cel een blauwdruk achter laat. Zodat wanneer dezelfde virus het lichaam binnendring, de cel het herkent en een sein stuurt naar je immuunsysteem. Je kan wel alsnog ziek worden van het virus, maar in mindere maten. Dit geldt niet als een virus muteert, dan begint het proces weer opnieuw. 

 

Dr. Deepak verklaart dit uit het feit dat, de blauwdruk voor het fysieke lichaam een subtieler kwantumlichaam is. Ziekten verschijnen eerst in dit kwantumlichaam alvorens zich te manifesteren in het fysieke lichaam. Zolang de ziekte niet verwijderd is uit het kwantumlichaam, uit de blauwdruk voor het lichaam zelf, dan zal het lichaam deze blijven her-construeren met inbegrip van de tumor.

Dit is serieus onderschat in de westerse medische gezondheidszorg. Ja wat niet? 


Natuurlijk zijn er tegengeluiden en worden zij als leugenaars of kwakzalvers neergezet. Vaak door wetenschappers, artsen, deskundigen die in hun box blijven denken en het oude hebben afgeweerd. 

Sceptische hou je altijd dat mag en is ook zeker goed. Het is aan u hoe u er zelf over denkt als u beiden kanten van het hele verhaal tot u neemt. 


 


 

Reacties