Is pompoenpitolie een uitkomst voor mannen!


Een gouden olie kan men de pompoenpitolie wel noemen. In mijn vakantie (2019) in Slovenië ontdekte ik deze olie en deed ik kennis op over deze olie. Je blijft leren en bijsturen als voedingsadviseur.

In Slovenië komt weinig prostaatkanker voor, mede door het gebruik van deze olie. Slovenië is ook de ontdekker van deze olie. Meer over de geschiedenis en waar je op moet letten bij o.a. pompoenpitolie klik hier

Wat je oogst kan je omzetten en verkopen. Pompoenpit olie net als bij olijf olie kan niet het gehele jaar door verkocht worden op is op, het zijn seizoensproducten. Gebeurd dit wel kun je in twijfel trekken of het zuivere olie is en uit Slovenië komt. Vandaar het BGA keurmerk. Je kan het ook zelf testen door de olie in het licht te houden, dan moet je een rood gloed zien.
Deze olie kan je als supplement innemen, maar het is ook super lekker over koude gerechten, het heeft heerlijke nootachtige smaak.


Onderzoek heeft aangetoond dat pompoenpitolie daadwerkelijk de volgende belangrijke gezondheidsvoordelen heeft:

    👉Een middel tegen PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom)
    👉Reguleert het cholesterolgehalte
    👉Vermindering van het risico op prostaatproblemen en                  nierstenen. 
    👉Voorkomt slagaderverharding (arteriosclerose)
    👉Een remedie tegen parasitaire aandoeningen in het    
         maagdarmstelsel (bijv. lintwormen).

De pompoenpitdolie is verder erg rijk aan onder andere Omega 3 vetten en Omega 6 vetten, deze zijn uiterst belangrijk voor het immuunsysteem. Verder bezit pompoenzaadolie een hoge concentratie antioxidanten, aminozuren (eiwitbouwstenen), vitamines en mineralen. pompoenpitolie is een echte superfood.


Deze Sloveense pompoenpitolie is te verkrijgen bij E-oil

e-Oil verkoopt geraffineerde, niet-geraffineerde en koudgeperste eetbare biologische plantaardige oliën. Productie, import en distributie is volledig in overeenstemming met de eisen van HACCP veiligheidsnorm certificering. Alle producten zijn biologisch plantaardig, dus vegetarischkosher en halal geschikt. 

HACCP Veiligheidscertificaat



Reacties