Zijn de covid vaccins officieel goedgekeurd of alleen nog goedgekeurd als experiment?

We horen maar één smaak, dat je met vaccineren jezelf en elkaar beschermd. Echter weten we dit nog helemaal niet. De keerzijde van de medaille wat de mogelijke premie kan zijn, horen we (nog) niet. Kortom de risico’s die er nog aan kleven wordt niet over gepraat. Zo lijkt het betrouwbaar te zijn, de overheid zegt het, de deskundigen op tv ook. Maar ze vertellen je niet dat elk vaccin 6 fase moet doorlopen voor het in gebruik genomen kan worden. Dat het covid vaccin nog in fase 3 zit op dit moment. Fase 6 pas in oktober 2023 afgerond is. Even voor de goede order, het corona vaccin is eigenlijk geen vaccin maar een soort van serum (gen therapie), wat niet meer uit je lichaam gaat. Bij een vaccin krijg je het virus ingespoten en dat is bij het corona vaccin niet helemaal het geval. Op dit moment zijn de vaccins alleen goedgekeurd onder voorwaarden en onder "Emergency Use", als experiment. Dit is te lezen op de Pfizer site (The Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine has not been approved or licensed by the U.S. Food and Drug Administration (FDA), but has been authorized for emergency use by FDA under an Emergency Use Authorization (EUA) ). Pas in 2023 weet men meer. Er zit dus nog een premie aan vast voor wie zicht laat prikken en hoe hoog die premie zal zijn, dat weten we pas over ongeveer 2 jaar. 

Deze bekwaamde mensen in het debat, geven een realistische kijk op het vaccineren en de functie van het lichaam. Ze zijn niet tegen of voor, maar leggen goed en kundig uit, hoe de vork op dit moment in de steel zit, wat eigenlijk ook een taak van de overheid behoort te zijn. Want er zijn nu eenmaal risico's aan verbonden. Komt er een 3e golf, kans is mogelijk groot juist onder de gevaccineerde. Het waarom hoor je in het debat ook of er alternatieve zijn dan alleen het vaccinatie. 

Wie covid hebben gehad blijkt nu levenslang immuniteit hebben. Dit is onlangs aangetoond in de B cellen van het beenmerg. Het lichaam heeft een natuurlijke vaccin, met alle ingrediënten om zich te kunnen weren tegen het virus die een vaccin mist. Dit en veel meer bekwamen al bewezen informatie komt aan bod in het debat. Dit is echt geen bangmakerij, maar belangrijk kennis een alternatief geluid van de mogelijke keerzijde van de medaille een geluid die nog niet verkondigd wordt, waarom, daar hebben ze in het debat geen antwoord op. Kennis die je moet weten voor je je laat vaccineren, dat is de taak van de overheid, RIVM, GGD en artsen. Zodat je op basis van de juiste informatie een keuze kan maken. We weten inmiddels meer over covid na anderhalf jaar. Om een lang verhaal kort te houden, kijk de boeiende debatten van deze prominenten experts. Een goede second opinion, zeker kijken met betrekking tot overgaan om je kind te laten vaccineren. Mocht YouTube het niet meer tonen. Zie onderaan deze blog.

Moge we hopen dat de mogelijke keerzijde van de medaille over 2 jaar of daarna uitblijven, want mochten deze deskundigen en vele deskundigen met hen over de wereld het toch aan het rechte eind hebben…………

Praktijk natuurlijk normaal.

JUN 12, 2021
Het grote corona vaccinatiedebat, deel I en II

Cafe Weltschmerz initieerde begin juni een tweetal debatten waarin per keer drie deskundigen met elkaar in gesprek gaan over zaken rondom vaccineren. Boeiende gesprekken waarin de experts het niet altijd met elkaar eens zijn, maar in ieder geval tot eenzelfde conclusie komen: stop nu met vaccineren van de rest van de bevolking, al helemaal van jonge mensen, laat staan kinderen, en maak pas op de plaats.

DEEL I
In deel I praten Martine Groeneveld en Karel Beckman met drie deskundigen:

  • dr. ir. Carla Peeters, immunoloog die jaren als afdelingshoofd en projectleider aan vaccins werkte bij het RIVM en als interim-manager bij de overheid en in de zorgsector, en die nu haar eigen bedrijf heeft;
  • Dr. Jan Huurman, arts Maatschappij en Gezondheid, ex-directeur Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ), ex-Inspecteur Gezondheidszorg op Curaçao;
  • Prof. dr. Theo Schetters, immunoloog en vaccinatiedeskundige, met 40 jaar ervaring in de vaccinindustrie.


DEEL II
In deel II spreken Martine Groeneveld en Karel Beckman de drie deskundigen:

  • Dr. Jan Vosters, arts Maatschappij en Gezondheid en voormalig directeur GGD Zuidoost-Brabant;
  • Dr. Jan Bonte, neuroloog (ook bekend als Jan B. Hommel op de socials);
  • Frank Roodenburg, huisarts.

Wil je de video’s bekijken op de site van Café Weltschmerz? Klik dan op Deel I en op Deel II.



Reacties

  1. Dank je wel voor deze verhelderende informatie. Zo jammer dat men overtuigt wordt door de overheid dat het vaccin goed is. Daar vertrouwd men idd op. Maar er zit dus nog een adder onder het gras. Ik twijfelde nog, bij twijfel zegt men vaak, niets doen. Maar dit is voor mij toch wel belangrijker info om er van af te zien. En ik heb covid gehad dus blijkt er nu weerstand tegen te hebben. We gaan het meemaken. Maar tot 2023, geen meuk in mijn lijf wat er nooit meer uit kan.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten