Weten de (huis) artsen wel dat de covid vaccins nog in fase 3 zitten, de experimentele fase?

Heb jij zelf wel in de gaten dat je meedoet aan een experimentele experiment? Dat de vaccins zich pas in fase 3 bevinden? Fase 3 dus een experimentele fase is, dit is te lezen op de Pfizer site. Ben je hierover ingelicht door de huisarts, GGD arts , RIVM of in de brief van de overheid waarin de uitnodiging zat? Wat als het alsnog mis gaat, zeker op langer termijn (denk aan de DES-hormoon dochters), kun je er dan aanspraak op maken? Want, zo blijkt uit dossier de Mexicaanse griep, dat ze hier wel hun les uit hebben geleerd. Kinderen hielden er een slaapziekte (narcolepsie) aan over, lees hier. Nu is al aan het licht gekomen dat kinderen die zijn gevaccineerd met het covid vaccin, hartafwijkingen hebben opgelopen. Hoe zit het als jouw lijf straks alsnog vastloopt, waar kan jij aanspraak op maken? Je hoort het bij de uitzending in deel 2 van blckbx.tv.

Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht...

11 maart jl. was vws minister de Jonge nog stellig; ”Astra Zeneca is gewoon een goed vaccin en de gemelde trombose gevallen treden op na vaccinatie en niet door vaccinatie”, sprak de minister voor overtuiging uit op het NOS Journaal.

Niet veel later kwam hier hierop terug en inmiddels wordt er helemaal niet meer geprikt met Astra Zeneca want tientallen gezonde jonge Nederlandse vrouwen kregen hersenbloedingen, trombose klachten en sommige overleden zelfs.

Lisette Verhoeven is zo iemand. 13 maart, 2 dgn nadat de minister op tv meldde dat AstraZeneca een goed vaccin is, kreeg zij de prik. Kort erna zakte de 28 jarige zorgmedewerkster in elkaar vanwege ernstige vaccin bijwerkingen en nu wil de minister bij haar op visite komen om " van mens tot mens " zoals hij het zelf verwoordde met Lisette te praten over de akelige situatie waarin ze zich nu bevind.

De uitzending die wij over het persoonlijke drama van Lisette maakten werd in een paar dagen ruim 300.000 keer bekeken en bracht veel teweeg maar we eindigden de video met de belofte ook een tweede deel te maken over de juridische implicaties, wat die zijn er ook. Bekijk hier deel 1 uitzending Lisette



Deel 2 Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht...

Bron: blckbx.tv

Dan nog een kort filmpje van 6 minuten waarin hoogleraar Pierre Capel uitleg wat zij in onderzoeken gezien hebben, wat er mogelijk met het lichaam gebeurd na het vaccineren van de covid gen vaccins, klik hier.

Wet WMO; Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen van 26 februari 1998 zie hier
Burgerlijk Wetboek Geneeskundige behandelingsovereenkomst (Afd. 5, Titel 7, Boek 7 B.W.), klik hier

Mag je verplicht worden in Nederland tot vaccineren? Nee

In de Nederlandse grondwet, Artikel 11 staat: Onaantastbaarheid lichaam; “ Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.”  Je leest het hier 

Heb je je laten vaccineren kan je het tij niet meer keren. Wellicht is het mogelijk om het spike eiwit neutraliseren, klik hier


Reacties