Waar kan ik mijn bijwerkingen van het covid Gen serum (vaccin) melden?

Wat als je bijwerkingen of blijvende schade aan een vaccin overhoudt? Waar kan jij je je toe richten of een beroep op doen? Welke schade ondervindt men van het Covid Gen Serum vaccin klik hier.

Ten eerste: laat je niet in een hoek drijven zodat je alsnog iets besluit waar je nog niet aan toe was of niet achter stond. 

Ten tweede: meldt al je klachten zelf na een half jaar van de vaccinatie, ook na enkele jaren nog. Denk hierbij aan het voorbeeld van het des hormoon, de deshormoon dochters. Niet alle Artsen blijken de bijwerkingen te melden. Deze klachten kan echt van alles zijn, ook die nog niet bekend zijn, denk aan miskramen, menstruatieklachten, onvruchtbaarheid, hartklachten, gebits problemen, slaapproblemen, aanhouden spierklachten (autoimuunziekte), allerlei orgaan klachten, onverklaarbare moeheid, hoofdpijnen, migraine maar ook aangezichtsverlamming van bell, Bell Palsy zou een beschreven bijwerking van het pfziervaccin zijn. Melding van blaarvormende huidziekte komen binnen bij het Lareb.

Dit kan men melden bij het bijwerking centrum Lareb en CBD  college ter beoordeling van geneesmiddelen.

Maar ook bij een onafhankelijk bureau stichting BPOC 2020De Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie (BPOC), een particulier initiatief van Pieter en Jade Kuit, is in augustus een eigen meldpunt vaccinatieschades gestart (meldpuntvaccinatie.nl). Per 3 oktober waren bij dit meldpunt 2100 sterfgevallen gemeld, vier keer zoveel als bij het Lareb, en 2723 gevallen van ernstige schade. Dagelijks melden zich gemiddeld 25 nieuwe gevallen bij het BPOC meldpunt. De BPOC is het meldpunt gestart omdat volgens Pieter Kuit meldingen bij het Lareb niet gebruiksvriendelijk zijn.

Dan zijn er advocaten opgestaan die je bijstaan bij vaccinatie schade, stichting corona onderzoek
Kijk hier de indructie video. 

Ten derde:
Je kunt een beroep doen op de wet.
Wet WMO; Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen van 26 februari 1998 zie hier

Burgerlijk Wetboek Geneeskundige behandelingsovereenkomst (Afd. 5, Titel 7, Boek 7 B.W.), klik hier

Mag je verplicht worden in Nederland tot vaccineren? Nee (nog) niet.

In de Nederlandse grondwet, Artikel 11 staat: Onaantastbaarheid lichaam; “Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.”  Je leest het hier. 


Reacties