Is het mRNA vaccin wel een vaccin?

Vertrouwen we op de bijbel en het woord van God, wat daar staat en zegt klopt en volg je het dan komt het goed. Voor wie toch verder kijkt en er omheen en doorheen graaft, weet dat het een en ander niet helemaal klopt en verlaten de kerk. Met andere woorden, vertrouw je op de blauwe ogen van overheden en deskundigen op alle fronten, of onderzoek je het zelf ook even hoe het zit? Tot welke behoort jij? 

Vertrouw je Pfizer, overheden en deskundige genoeg en denk je dat er genoeg onderzoek naar gedaan is? Ook voor langer termijn? Of loop je de kerk uit en bekijk je bijv de video?  

Het nieuwe corona vaccin, hoe veilig is deze en wat doet het in je lichaam? 

mRNA vaccin gaan via DNA en is een gloednieuwe ontwikkeling. Is nog nooit breed ingezet bij mensen.

Dokter Andrew Wakefield: “DNA is de basis van onze genetische structuur. Het RNA is eigenlijk geen vaccin want het geeft geen immuunrespons vrij. Een mRNA vaccin is eigenlijk een genetische manipulatie.”

We kunnen hier dus idd vraagtekens bij zetten of dit goed gaat, want van DNA blijft je af. En alles wat genetische gemanipuleerd is, daar heeft de natuur, laat staan je lichaam moeite mee, dat is gewoon een feit.

Maar waarom zet Europa en Nederland niet in op vaccin volgens de traditionele weg, zoals onze griepprik? Een vaccin met immuunsysteem stimulerende stoffen waarvan we al weten dat dit een veiliger weg is, zoals GSK Sanofi  en ja ook de Chinese vaccin......... Zo waren er meer medicatie die al jaren op de mark zijn en wellicht ingezet kunnen worden in de strijd tegen het virus. Maar omdat ze een andere stempel hebben niet ingezet mogen worden. 

Waarom zet Nederland in op iets totaal nieuws, net als bij een nieuwe auto’s die vertonen ook kinderziektes........ we weten namelijk nog niks nopes nada, niet hoelang het werkt, niet of je genoeg beschermd bent, niet over je het kan overdragen, helemaal niets. 

Voor je de naald in je arm laat zetten, bekijk de video. Denk goed na waarom je dit vaccin wil.

                             De gehele video bekijken over de nieuwe manier vaccin mRNA. 


Maar natuurlijk gebeurd het wanneer mensen de klok gaan luiden, vaak hard en in de medische wereld dan zelf als een kwakzalver wordt neer gezet en komen met een tegenreactie. Voor mensen dan niet meer te volgen. Juist daarom goed om zelf onderzoek te gaan doen en te ontdekken wat het risico of geen risico met zich mee brengt en of jij je er aan blood wilt stellen. Want deze professor Scheffer is echt niet de enige deskundiger die aan de bel trek, vele (huis) artsen trekken het covid vaccin ook in twijfel. Dat zouden allemaal kwakzalvers zijn 🤔 . 

Hier kunt u de tegenreactie van “ klopt dit wel” lezen. 

Doe u voordeel ermee. U kunt pas echt mee praten door zelfonderzoek, niks erger dan misplaatste discussies door kennisloze onwetendheid.  Of de vuilkuil, ‘het staat in de bijbel dus dat is waar’, met andere woorden, zij hebben er voor geleerd dus zij zullen het best weten................ blind van vertrouwen zijn. 

We grijpen al snel naar regulier. Maar een aanval op je lichaam door bijv een virus, kan het lichaam echt goed aan als we weer gezonder gaan leven, ons lichaam weer weerbaar gaan maken. Goede suppletie innemen, kortom weer midden in de voedselketen gaan staan ipv de bovenuit te stijgen. Dan is het covid vaccin echt overbodig.  

Zie ook: Wel of niet vaccineren, laat je goed informeren


Reacties