Wat hebben griepvirussen wat het coronavirus niet heeft?

We verliezen 1 ding uit het oog, virussen en bacteriën maken deel uit van onze natuurlijke omgeving.

Professor Sucharit Bhakdi of university of mainz legt heel goed uit wat het verschil is tussen het griep virus en corona virus. Waarom het bij het corona virus niet raadzaam is om te vaccineren.

In een van mijn andere blogs merkte ik al op dat corona anders gaat, ik twijfelende of leefstijl het alleen was. Eigenlijk worden veel van mijn vragen beantwoord. Waarom, ondanks een goed werkend immuunsysteem men toch corona kan krijgen. Omdat het corona virus (nog) onbekend is voor ons lichaam (verhaal wat 600 jaar geleden gebeurde bij de indianen), kunnen we ziek worden. De natuurlijke immuniteit herkend het (nog) niet. 

We hebben killer cellen (killer lyphoctytes), deze worden getraind bij ziek zijn. Een van de redenen waarom nooit ziek zijn, zeker in de peuter-kleuter-tiener periode niet goed is, nooit ziek zijn is niet oké. Maar waarom?

Professor Sucharit Bhakdi legt in deze video zeer goed uit hoe het verloop van het corona virus gaat en waarom vaccineren geen oplossing bied.

Hij legt uit, hoe hoe het virus zich vermenigvuldigd in het lichaam, hoe wij het virus vermeerderen. 

Waarom een kind die naar de dagopvang gaat vaak ziek is vooral in de wintermaanden. Wat gebeurd er in de zomermaanden? Hoe belangrijk het is voor een kind om ziek te worden en waarom?

Hoe bouwt je lichaam een natuurlijk schild op, ook tegen corona?

Hoe komt het dat je meerdere keren corona kan krijgen, ook de gemuteerde variant?

Hoe kan het dat je lichaam een coronavirus herkend wanneer je er al een keer in aanraking bent geweest, ook voor de gemuteerde variant? 

Wat hebben de genen er mee te maken? Hier blogde ik al eerder over.

Wat onderscheid het griepvirus zich met het corona virus?

Dit passeert allemaal de revue in het interview met deze professor. Kijk de video van nog geen 15 min.


 

Jolanda Klaver Olsman
Praktijk Natuurlijk Normaal.


Reacties