Avocado meer dan een vrucht alleen.

Foto praktijk natuurlijk normaal

Wat Mira avocado olie zo bijzonder maakt

Door de ligging op de evenaar, op een hoogte van zo'n 1900 meter, geplant in vulkaangrond en een irrigatiesysteem met water uit 7 natuurlijke waterbronnen zijn de Mira avocado's vette en hebben ze meer smaak.

Er is elke dag oogst en elke week wordt er olie geproduceerd in eigen fabriek, het hele door! Er worden geen overrijpe en/of beschadigde vruchten gebruikt. Na de pluk worden de vruchten in zogenaamde rijpingskamers gerijpt

- Na verwijdering van de pit wordt de olie uit het vruchtvlees gehaald De temperauur tijdens het productieproces wordt niet hoger dan 38° Celsius. Er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt bij de teelt.

Gezondheid

De olie heeft een hoog gehalte omega-9, vitamine D en E. Bevat verder o.a. omega 3 en 6, vitamine B en C, Kalium, Magnesium, IJzer, Foliumzuur, chlorofyl, beta sitosterol en glutathion_welke een van de krachtigste anti-oxidanten is.

MIRA avocado olie 100% natuurlijk met vele vitamines, mineralen en omega's, gemaakt van het vruchtvlees van de avocado.

1e koude persing, zuurgraad < 1 direct vanaf de producent in Ecuador, volledig traceerbaar hoge viscositeit:

- vormt een laagje om het gerecht - laat de smaak van het gerecht goed uitkomen

- minder verbruik

- zacht van smaak: goede combinatie met vis, kip, kalfsvlees - heerlijk in salades, guacamole en bij brood - super bij vegetarische en veganistische gerechten.

Of neem 1-3 keer daags 1 eetlepel (tip van praktijk natuurlijk normaal).

Mira Naturals heeft ook een avocado boter ontwikkeld, 100% natuurlijk, zonder conserverings- en verdikkingsmiddelen, lactose-vrij. En een 100% natuurlijke ají (kruidenmengsel) zonder conserverings- en antiklontmiddelen, zonder kleurstoffen.

Bron: MI ЯА

Let bij het kopen van welk merk olie dan ook, dat het biologisch is. Let eventueel ook op het keurmerk op de fles.

Praktijk natuurlijk normaal.


Reacties